En pålitlig städfirma i Gävle

Ett rent och snyggt hem är guld värt, det vet vi på Tysks. Låt oss städa hemma hos dig. Vi är en komplett leverantör av städtjänster, och arbetar i hela Gävleborgs län. Du kan boka in oss för regelbunden städning, eller för storstädning, fönsterputsning eller flyttstädning.

Vi är en städfirma i Gävle med lång erfarenhet och stor vana av att anpassa oss efter våra kunders behov och önskemål. Vi kan erbjuda flera typer av städtjänster, vilket gör att du nästan kan vara säker på att hitta en tjänst hos oss som passar dina behov.

Våra städtjänster

Vi är en professionell, komplett städfirma som erbjuder flera olika tjänster. Vi erbjuder städning en gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång i månaden. Du kan också boka in oss för en större engångsinsats. Vi erbjuder bland annat:

  • Hemstäd basic – håll ordning i hemmet genom att boka in oss för regelbunden vardagsstädning.
  • Storstädning – när det behövs en mer grundlig städning.
  • Fönsterputs – vi rengör era fönster både invändigt och utvändigt.
  • Flyttstädning – ska ni flytta? Låt oss sköta städningen av bostaden ni lämnar. Vi städar i enlighet med Mäklarförbundets riktlinjer.

Vi anpassar oss efter dina behov, och kan tillsammans med dig komma överens om hur vi ska lägga upp arbetet, samt hur ofta vi ska städa hemma hos dig. Eller så väljer du att boka någon av våra paketstädningar: Hemstäd Basic eller storstädning.

Vi städar alltid med professionella material, anpassade för miljövänlig städning. Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga med oss, och vilja anlita oss igen. Därför lämnar vi kvalitetsgaranti på våra tjänster, och vi ser till att det i möjligaste mån är samma person som kommer hem till dig, om du väljer att anlita oss för regelbunden städning.

Hemstäd Basic

För de flesta kunder rekommenderar vi Hemstäd Basic. Det är ett paket som omfattar allt som behövs för att hålla hemmet rent och snyggt, om det utförs en gång varannan vecka. I vårt hemstäd-paket ingår följande:

  • Badrum – rengöring handfat och WC-stol. Speglar, skåpluckor, dörrkarmar och rör torkas. Duschen eller badkaret rengörs och kalkas av. Våttorkning av golv.
  • Kök – rentorkning av alla köksytor, dörrkarmar och socklar. Dammsugning och våttorkning av golv.
  • Övriga rum – dammtorkning på alla plana ytor som går att komma åt. Dammsugning av mattor, golv och möbler, samt våttorkning av golv.

Vad kostar det att anlita Tysks?

Att anlita oss kostar 420 kronor i timmen, före RUT-avdrag. För varje städtillfälle tillkommer en inställningsavgift på 150 kronor.


Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)