Tysks Express AB grundades 1923 i Falun. Sedan 2014 har Tysks Express samma ägare som Montrab AB med sitt säte i Borlänge, Falun och Gävle.Tillsammans med Montrab AB har Tysks Express AB ett 30-tal anställda och är numera ett fullskaligt servicebolag inom flytt, städ, montering och förråd. 

7 SKÄL ATT VÄLJA TYSKS EXPRESS!

1. VI FINNS DÄR FÖR DIG Vi tror på bra relationer, långsiktighet och trygghet. Vi anpassar alla våra tjänster efter dina önskemål.

2. PACKAT & KLART Vi är experter på att packa och har ordentliga och stadiga flyttkartonger. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips och trix om du vill göra arbetet själv. Annars fixar vi självklart hela packningen åt dig!

3. FÖRSÄKRAD FLYTT
Vi är mån om din trygghet. Vi transporterar och flyttar alltid säkert och är naturligtvis försäkrade enligt branschstandard.

4. SÄKRA OCH FLEXIBLA TRANSPORTER
Transport i hela Sverige! Vi har flyttbilar och fordon som klarar de flesta transporter. Specialanpassad utrustning för tunga transporter som flyglar, verkstadsmaskiner och kassaskåp. Utbildad och trevlig personal som garanterar att transporten blir effektiv, säker och smidig.

5. FIXAR STÄDNINGEN
Vi erbjuder flertalet städtjänster för både dig som privatperson och företag. Vi utför komplett flyttstäd i samband med flytt, hemstädning, städning av kontor och lokaler samt trappstädning. Vi tillhandahåller allt material och lämnar dessutom kvalitetsgaranti!

6. SPECIALISTER PÅ MONTERING Vi monterar allt från enstaka möbler och gardinstänger till hela kontorslandskap och inredningar. Tillgång till de rätta verktygen, fästmaterial, kunskap och erfarenhet gör att vi kallar oss specialister på montering.

7. MAGASINERING Säkra, tillgängliga och prisvärda magasineringsutrymmen från fyra kubikmeter och uppåt. Samtliga under tak och i tempererade utrymmen.


Villkor för din trygghet

Alla Tysks Express tjänster genomförs med ansvarsförsäkring och enligt branschstandard.
Vid alla flyttjänster arbetar vi enligt
Bohag 2010 – Allmänna flyttbestämmelser för konsument
och
Kontor 2003 – Allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier.

Detta är regler framtagna för att underlätta för både dig som kund och oss som leverantör. Vill du veta mer om innehållet i bestämmelserna, klicka på länkarna ovan. Vi är ID06 anslutna och har SSG entré.

ssg Logotyp ID06 MontrAB AB JPG