Säkra magasin i Gävle till bra pris

Har du mycket prylar på för litet utrymme? Hyr ett magasin av Tysks i Gävle. Då har du fortfarande tillgång till dina ägodelar, samtidigt som du får det luftigare hemma. Vi erbjuder magasin i olika storlekar, med god säkerhet och möjlighet för dig att komma åt dina ägodelar.

Det kan finnas många anledningar till att du behöver hyra ett magasin. Möjliga orsaker kan vara en flytt, ett arv eller tillökning i familjen som har gjort att det blivit mer trångbott därhemma. Vare sig ditt behov av extra yta är tillfälligt eller långvarigt kan du hyra ett magasin av oss på Tysks.

Våra magasin i Gävle är uppvärmda och säkra. Vi erbjuder flexibla hyresavtal och förmånliga priser.

Ett litet magasin kan rymma mycket

Hur mycket ryms i våra magasin? Mer än man kan tro, eftersom det går att utnyttja höjden i utrymmet. En tumregel är att på en kvadratmeter får du in lika många ägodelar som ryms på åtta kvadratmeter i ett hem. Det innebär att det räcker med två kvadratmeter magasin för att förvara ett normalt rum om 16 kvadratmeter. Om du ska magasinera ett stort antal lådor, eller helt enkelt har ont om tid, kan vi också hjälpa till med planering, packning och med att fylla magasiner.

Säkra magasin i Gävle

Om du väljer att hyra ett magasin av oss kan du vara säker på att dina ägodelar är i säkra händer. Vår byggnad och våra magasin är väl säkerhetsanpassade.

  • Våra lokaler har både inbrotts- och brandlarm.
  • Vi har insynsskydd.
  • Vårt magasin omgärdas av ett skalskydd med elektroniskt lås.

Är du i behov av att hyra magasin, eller har frågor om vårt erbjudande eller vår verksamhet? Tveka inte att höra av dig!


Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)