Hyr ett magasin i Falun

Det som inte får plats i ditt hem kan du förvara i ett magasin som du hyr av Tysks! Enklare än så blir det inte att förvara ägodelar som du inte vill göra dig av med. Vi erbjuder trygga magasin i Falun där du kan lämna över ansvaret till oss.

Att magasinera ägodelar kan vara något som du behöver göra av olika anledningar. Du kanske vill förvara saker inför framtiden, ska flytta till annan ort för studier eller så kanske du ärvt massor med saker. Oavsett vilken anledning till att förvara som du har så hjälper vi på Tysks gärna till. Av oss hyr du prisvärda magasin i Falun som är säkra och anpassade för lång eller kort magasinering.

Magasinsstorlek och hyresperiod

Du väljer själv hur länge du vill hyra magasin av oss på Tysks, och hur stort magasin du behöver. Men om du behöver hjälp med att avgöra detta så hjälper vi gärna till. Vi brukar säga att en kvadratmeter är perfekt för att förvara åtta kvadratmeter boyta. Om vi applicerar detta på ett riktigt hem så kan vi i runda slängar säga att ett vanligt rum i en normalstor bostad kan magasineras i ett magasin på två kvadratmeter. Vi kan även hjälpa dig med planering och packning, eller svara på dina frågor om du har några funderingar kring din magasinering. Vi finns här för att hjälpa dig!

Uppvärmda magasin med larm

Alla magasin som vi erbjuder är traditionella och huserar i uppvärmda utrymmen under tak. Våra magasin är en säker plats för dina ägodelar, samtliga har insynsskydd, inbrottslarm och brandlarm. Inga obehöriga kan komma in i våra lokaler, allt för din trygghet.

Kontakta oss för hyresavtal

Om du vill hyra magasin i Falun av oss på Tysks eller vill veta mer är det bara att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med det mesta som hör magasineringen till och finns här för att göra det hela enkelt för dig. Vi erbjuder flexibla hyresavtal och kvalitativ förvaring när den är som bäst.

Välkommen att kontakta oss på Tysks för trygg magasinering!

Förrådsvagn i Falun

Vill du att en Förrådsvagns körs ut till dig, där du själv fyller vagnen, och sedan hämtar vi hela vagnen och förvarar den åt dig? Då rekommenderar vi vår partner Förrådsvagnen. Enkelt och billigt!

Förrådsvagnen magasinering & lager

 


Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)