Hyr ett magasin i Borlänge

Det är enkelt att hyra ett magasin för magasinering i Borlänge. Du förvarar det som inte får plats hemma hos dig i ett säkert magasin som du hyr av oss på Tysks. Vi har lång erfarenhet av branschen och erbjuder dig som kund prisvärda avtal för både långa och korta magasineringsperioder.

Det kan finnas flera olika orsaker till att du behöver ett magasin att förvara dina saker i. Kanske har bostaden inte plats för ditt samlarintresse eller så ska du flytta och behöver förvara saker på annan plats. Det kan även vara så att du har fått ärva möbler som det inte finns rum för därhemma. Låt oss på Tysks förvara dina saker i ett tryggt magasin i Borlänge som du hyr under en kortare eller längre tid.

Trygga magasin med inbrottslarm

Det finns många fördelar med att magasinera sina möbler och saker. Det första är att du vet att de förvaras på en trygg plats. Magasinen har både inbrottslarm och brandlarm för största säkerhet. Varje magasin har dessutom insynsskydd. Byggnaden som helhet styrs av ett elektriskt lås. Inga obehöriga kommer in och du vet att dina ägodelar är i säkert förvar.

Gott om utrymme

En kvadratmeter räcker till att förvara hela åtta kvadratmeter boyta, det gör att ett vanligt rum i en bostad kan förvaras på cirka två kvadratmeter. Alla våra magasin är traditionellt byggda och är uppvärmda året runt för att du ska kunna förvara möbler och prylar utan problem och skador.

Korta och långa hyresavtal på magasin hos Tysks

För att få veta mer är du mer än välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till att både planera magasineringen och utföra hela arbetet.

Söker du magasin i Borlänge? Förvara dina ägodelar i säkra magasin som du hyr av oss på Tysks. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Förrådsvagn i Borlänge

Vill du att en Förrådsvagn körs ut till dig i Borlänge, där du själv fyller vagnen, och sedan hämtar vi hela vagnen och förvarar den åt dig? Då rekommenderar vi vår partner Förrådsvagnen. Enkelt och billigt!

Förrådsvagnen magasinering & lager