Komplett och professionell lokalvård i Gävle

Bra lokalvård ska inte märkas, men den ska göra skillnad. Tysks har lång erfarenhet av lokalvård i Gävle, och många trogna kunder. Men vi har möjlighet att åta oss fler städuppdrag. Boka in oss för en kostnadsfri konsultation.

Väl utförd lokalvård får medarbetarna att trivas bättre, och tar verksamheten mot nya höjder. Det första intrycket är också viktigt för kunder och partners som besöker lokalerna. Vi på Tysks kan åta oss alla typer av lokalvård i Gävle. Samarbetet med kund inleds med ett gemensamt möte, där vi går igenom era behov och kommer fram till en lösning.

Flexibel och proffsig lokalvård i Gävle

Vi anpassar alltid vårt arbete efter kundens behov, för att er verksamhet ska kunna flyta på utan avbrott eller irritationsmoment. Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt besök hos ert företag. Vid besöket går vi igenom era lokaler och era behov för att tillsammans komma överens om hur uppdraget ska se ut, och vad som ska göras. Vi återkommer sedan till er med ett kostnadsförslag.

Våra medarbetare är certifierade enligt ID06, och har genomgått SSG Entré, som är Sveriges ledande säkerhetskurs för entreprenörer inom industri. Vi kan därför åta oss uppdrag även på större byggen och industrier. En ren och snygg byggarbetsplats ökar inte bara trivseln, utan är också säkrare och bidrar till att arbetet blir mer effektivt.

Vi tar hand om era golv

Vi är är experter på golvvård, och kan sköta material som trä, linoleum, klinkers och plast på rätt sätt. Ett rent golv står emot slitage bättre. Ju mindre slitet ett golv är, desto lättare är det att hålla rent.

Ett brett erbjudande inom lokalvård

Vi har erfarenhet av städning och lokalvård i alla typer av verksamheter, och kan åta oss lokaler som kontor, butiker, lager, byggarbetsplatser, trapphus, bilhallar och industrier. Tjänster som vi kan utföra är:

  • Lokalvård
  • Storstädning
  • Byggstäd
  • Fönsterputsning (med skylift vid behov)
  • Fruktkorgar
  • Trappstäd
  • Golvvård
  • Flyttstäd

Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)