Professionell lokalvård i Falun

När ni har fullt upp med er verksamhet så ser vi till att era lokaler hålls i gott skick, något som är viktigt för både arbetsmiljö och första intryck. Lokalvård är en av våra specialiteter och vi sköter allt från kontorsstädning till leverans av fruktkorgar.

Höj effektiviteten och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita oss på Tysks för att sköta er lokalvård. Vi sköter allt från städning av konferensrummet, kundtoaletten till lagret och byggarbetsplatsen. Vi på Tysks är en erfaren och komplett lokalvårdsfirma som har professionell och kunnig personal som smälter in på plats i er arbetsmiljö. Vi är noggranna, engagerade och serviceminded – allt för att ni ska få så bra lokalvård som möjligt.

Lokalvård i Falun efter dina behov

Vi anpassar våra tjänster efter era behov. Detta så att ert arbete ska kunna löpa på precis som vanligt och för att ni ska få det resultat som ni är ute efter. Våra lokalvårdstjänster skräddarsys efter verksamhetens behov. Det är bara för er att kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt besök hos er för att besiktiga vad som behöver lokalvård. Efter detta återkommer vi till er med en offert på vårt arbete.

Tysks erbjuder mycket inom lokalvård

Det vi kan erbjuda er inom området lokalvård är brett. Vi ser alltid till att våra företagstjänster anpassas efter era önskemål. Vi hjälper er med lokalvårdstjänster inom kontor, butiker, lager, byggarbetsplatser, trapphus, bilhallar och industrier. Vår personal är utbildad för skylift och vi har material och säkerhetsanordningar för alla typer av lokalvårdstjänster för företag. Vi gör bland annat följande:

  • Lokalvård
  • Storstädning
  • Byggstäd
  • Fönsterputsning
  • Fruktkorgar
  • Trappstäd
  • Golvvård
  • Flyttstäd

Trygga och flexibla med långsiktighet som mål

Vårt mål är att våra kunder ska kunna känna sig trygga med oss som leverantör av lokalvård. Vi är personliga i vår service och är flexibla i vårt arbetssätt. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder men också med våra anställda. Tysks är den erfarna firman som erbjuder modern lokalvård! Kontakta oss för offert på lokalvård i Falun och för att få veta mer. Inga projekt är för stora eller för små för oss – vi jobbar alltid hårt för att lösa planering, logistik och genomförande för alla våra kunder.


Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)