Professionell lokalvård i Borlänge

Ett rent och städat kontor skapar trivsel och ökar effektiviteten på en arbetsplats. Med Tysks som leverantör av lokalvård kan ni vara säkra på att kontoret, lagret, butiksgolvet och trapphuset regelbundet städas och vårdas – på ett professionellt sätt.

En arbetsplats blir mer trivsam och välkomnande när den är ren, fin och i gott skick, för både kunder och medarbetare. Detta oavsett om det är ett kontorslandskap det handlar om eller en butikslokal, en industrianläggning eller ett lager. Tysks är erfaren och komplett firma vad gäller städtjänster och lokalvård. Vi erbjuder er som kund allt från noggrann fönsterputsning till professionell golvvård och regelbundet kontorsstäd. Vi städar efter dina önskemål och erbjuder lokalvårdstjänster inom:

  • Kontor
  • Butiker
  • Lager
  • Byggarbetsplatser
  • Trapphus
  • Bilhallar
  • Industrier

Lokalvård efter dina behov

Tysks är specialister på allt vad lokalvård är. Vare sig ni är ute efter återkommande butiksstäd, moppning av trapphus, fönsterputsning eller storstädning i lagerutrymmet finns vi här för att hjälpa.

Golvvård, byggstäd och trappstäd

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, vilka skräddarsys för kontor och andra arbetsplatser. Med vår stora kunskap inom golvvård och städ tar vi mer än gärna hand om dina golv så de blir både rengjorda och slitstarka. Våra tjänster inom golvunderhåll och polering samt golvrenovering tar hand om och ger nytt liv åt alla typer av golv.
Som ett komplett lokalvårdsföretag med placering i Borlänge är vi dessutom vana vid att städa på större industrier och byggen. Vi har de rätta certifieringarna och vår personal är utbildad för att använda skylift och städmaskiner. Vi tar oss an fönsterputsning, storstäd, flyttstäd samt trappstäd och regelbunden kontorsstäd med leverans av fruktkorg som pricken över i.

Söker företaget lokalvård i Borlänge? Välkommen att kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt besök.


Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)