Säkra och prisvärda lager i Gävle

Behöver ditt företag ett lager? Tysks i Gävle erbjuder säkra lager och flexibla, förmånliga hyresavtal för kortare eller längre tid. Välkommen att kontakta oss, så hittar vi en lösning som passar era behov av förvaring.

Av oss på Tysks kan ert företag hyra lager för magasinering och förvaring. Vi kan också hjälpa er med att packa godset och fylla lagerutrymmet. Detta kan till exempel vara användbart om ni ska flytta er verksamhet och behöver lagra era varor eller era kontorsmöbler på ett säkert ställe under en mellanperiod.

Olika stora lager och flexibla hyresavtal

Behoven av lager kan variera stort för ett företag, ibland från en månad till en annan. Då är det bra att kunna hyra ett lager med flexibla avtal, något som vi erbjuder. Men hur stort lager behövs egentligen? På en liten yta kan ni lagra en anmärkningsvärt stor mängd gods. Därför kan det räcka med en kvadratmeter eller två för att täcka företagets behov. Vi har dock också betydligt större lager, om det skulle behövas. Om ni är osäkra på hur stort lager ni behöver eller har andra frågor så är ni välkomna att kontakta oss, så kan vi tillsammans komma fram till en lösning som passar ert företag.

Välj Tysks lager i Gävle

  • Vi erbjuder säkra lager. Våra lager är belägna i ett säkert förrådshotell, där det krävs elektronisk nyckeltag för att komma in. Hela lokalen övervakas med kamera, och är även försedda med inbrotts- och brandlarm. Varje enskild lagerlokal har insynsskydd, och låses med ert personliga hänglås.
  • Tysks lagerlokaler är uppvärmda och har god belysning. Det som förvaras i lagerlokalerna är därmed skyddat från såväl fukt som kyla.
  • Vi erbjuder flexibla lagerlösningar, och strävar efter att alltid kunna ge våra kunder det som ni efterfrågar. Vi har lagerytor från en kvadratmeter och uppåt, och som kund har ni tillgång till ert lager mellan kl. 06 och 22 varje dag, året runt.

Vårt minimipris är 250 kr, inklusive moms, för ett förråd på en kvadratmeter. Hyr ni ett större förråd är kostnaden per kvadratmeter lägre.


Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)