Hyr ett lager i Borlänge

Söker företaget ett lager att förvara både gods och material i? Hos oss på Tysks finner ni lediga lagerutrymmen i modernt utförande tillgängliga för korta och långa hyresavtal. Det är trygga lokaler med både brand- och inbrottslarm som dessutom har kameraövervakning och insynsskydd. Hyr ett lager av oss redan idag.

Ni får plats med mycket på bara några kvadratmeter lageryta om ni lagrar smart. Vi på Tysks är experter på att fylla lagringsutrymmen så att det används maximalt. För de som vill finns möjligheten att få hela lagringsprocessen från början till slut ordnad av oss, vi fyller snabbt ett lagerutrymme åt er när ni till exempel flyttar och byter kontor.

Vid osäkerhet eller frågor kring hur stort lagerutrymme företaget behöver får ni mer än gärna kontakta oss. Vi har expertisen som behövs och lång yrkeserfarenhet.

Trygga lagerutrymmen i Borlänge

Den egendom som ni väljer att förvara i Tysks lagerutrymmen är trygg mot både yttre och inre omständigheter. Förrådshotellet har skalskydd och det finns gediget skydd mot inbrott, bränder eller fukt som kan hota sakerna i lagerutrymmet. Med installerat inbrottslarm med kameraövervakning och elektriska lås kan ni känna er trygga med att godset är säkert. Varje lagerutrymme har ett personligt hänglås och insynsskydd i plåt. Lokalerna är dessutom moderna och uppvärmda, din egendom är därmed fredad mot både kyla och fukt.

Flexibla hyresavtal och tillgänglighet året runt

Det ska vara lätt att hämta och lämna gods i lagret vilken dag som helst. Tysks erbjuder fri access till lagerlokalen året runt. För extra säkerhet är lokalen låst och stängd nattetid men från klockan 06.00 fram till klockan 22.00 finns våra magasin med utrymmen att tillgå, men endast för behöriga.

Vi erbjuder flexibla hyresavtal för alla våra lager. Hyr ett lager från 1 kvadratmeter och uppåt hos oss på Tysks i Borlänge, vårt pris ligger på 250 kronor inklusive moms per kvadratmeter lageryta. Välkommen att kontakta oss!

Förrådsvagn i Borlänge

Vill du att en förrådsvagn körs ut till dig i Borlänge, där du själv fyller vagnen, och sedan hämtar vi hela vagnen och förvarar den åt dig? Då rekommenderar vi vår partner Förrådsvagnen. Enkelt och billigt!

Förrådsvagnen magasinering & lager

 


Bli kontaktad

Ditt Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)