Rätt underhåll ger starka golv

Ett blankt och välpolerat golv är lätt att hålla rent. Dessutom ser det mycket mer inbjudande ut än ett golv som börjar gulna och bli torrt. Vissa ytor slits hårdare än andra i vår företagsmiljö vare sig vi vill det eller inte. Golvet ut under kontorsstolen eller ytan framför kaffemaskinen blir snabbt sliten då dessa ytor dagligen blir hårt belastade.

Genom att regelbundet underhålla dina golv minskas slitaget och framför allt får ni ett golv som håller länge. Vår personal är specialister i ämnet och rätt utrustning för de flesta golvtyper. Vi erbjuder lättare golvunderhåll och polering till fullständiga renoveringar i kontorslandskap, butikslokaler, industrier och bilhallar.

Hur går det till? Vi gör alltid en besiktning inför varje uppdrag för att se vilka typer av golv och behov ert företag har. Därefter ger vi er en offert.

Golvtyper vi arbetar med:
Plastgolv
Linoliumgolv
Oljning av trägolv
Klinker
Har ni andra typer av golv? Kontakta oss för ytterligare information.

TIPS!

Tänk på att livstiden på dina golv även påverkas hur den daglig städningen genomförs. Vi hjälper er gärna med städtips och råd. Vill ni inte städa själv, låter ni oss göra det. Vi är riktigt duktiga på lokalvård och anpassar våra tjänster efter era behov.

Kontakta oss redan idag för ett personligt möte eller läs mer här.