Dags för flytt till nya kontorslokaler?

Vid en företagsflytt ska verksamheten beröras och störas så lite som möjligt. Man ska i princip kunna lämna det gamla kontoret på kvällen för att anlända till det nya kontoret morgonen efter. Tysks Express kan hjälpa till vid interna flyttar inom kontor samt kompletta kontorsflyttar till annan lokal/ort. Flytten sker när det passar er bäst. De må vara sena nätter, tidiga morgnar eller helger – vi fixar det!

En företagsflytt betyder oftast att ett gigantiskt pussel av logistik behöver lösas. Allt från planering av tidsåtgång, rätt transporter till att ha korrekt material på plats för att skruva ihop de nya eller de gamla kontorsmöblerna. Vi har lång erfarenhet av företagsflyttar och kan bistå med hela flyttprocessen om så önskas. Med specialiserad utrustning och fordon kan vi köra tunga och bökiga transporter, även på byggarbetsplatser. Kassaskåp och verkstadstransporter är inga problem. Vi köp av våra tjänster bistår vi med etiketter och material för att minimera missförstånd och effektivisera arbetet.

Innan en flytt gör vi ett kostnadsfritt besök hos er där vi tillsammans går igenom behoven vid er flytt. Vilka är era önskemål? Därefter återkommer vi med en offert.

Saknar du material? Hos oss kan du köpa stabila flyttkartonger med dubbla lager wellpapp samt packpapper.

Välkommen med din förfrågan till info@tysks.se

PACK TIPS INFÖR FÖRETAGSFLYTTEN

För att underlätta märker ni upp ert gods med etiketter som vi tillhandahåller. På dessa ska det framgå till vilket rum och våning godset skall flyttas. Det är viktigt att detta genomförs noggrant då en kontorsflytt ofta innebär väldigt mycket gods.

Utöver möbler ska även kartonger märkas med rumsnummer och våning, på ena långsidan.

Ladda gärna ned och läs gärna vår flyttguide särskild framtagen mot företag.