Proffsig företagsflytt i Borlänge med Tysks

Behöver ni hjälp med att flytta ert företag från en lokal till en annan? Företagsflytt med oss gör det hela effektivt! Tysks är en flyttfirma i Borlänge som erbjuder flyttjänster till er som ska byta lokaler och vill att verksamheten ska rulla på utan avbrott. Som specialister säkerställer vi att flytten går smidigt och enkelt till.

Att flytta ett företag kan vara mer eller mindre komplicerat. Vi på Tysks vill att det ska vara så enkelt som möjligt att flytta företaget från en lokal till en annan, oberoende av det är till en ny stad eller till ett annat våningsplan i samma hus. För att en flytt ska bli lyckad krävs först och främst planering och noga förberedelser. Som komplett flyttfirma kan vi bistå med allt från planering av flytten till packhjälp, transport, montering och noggrann flyttstädning.

En hel flyttprocess eller utvalda moment

Vi kan hjälpa till med hela flyttprocessen samtidigt men även åta oss mindre delar av flytten. Det vi
erbjuder er som företag är bland annat:

  • Packhjälp
  • Transport
  • Flyttstäd
  • Montering (inför, under och efter flytt)
  • Lager/Magasinering

Trygg och smidig företagsflytt

En flytt är mycket mer än bara lådor som bärs upp och ner i en trappa. När ett kontor eller en annan arbetsplats ska flyttas är det allt från skrivbord och kassaskåp till kopiatorer och mattor som ska packas, märkas och transporteras till nya lokaler.

Att göra företagsflytten så bra och smidig som möjligt är vår ambition, vi vill gärna att våra kunder anlitar oss igen eller rekommenderar oss efter samarbete.

Vi på Tysks anpassar oss efter era behov och önskemål samt ser till att flytten blir lyckad. Kontakta oss för offert och anlita oss för en trygg företagsflytt i Borlänge.