Tysks flyttfirma i Gävle

Om du söker efter en flyttfirma i Gävle så har du kommit rätt! Med vårt moderna och flexibla arbetssätt är vi på Tysks rätt flyttfirma för dig, och vi erbjuder dessutom helhetslösningar inom flytt.

Lämna ditt bohag i trygga händer! Vi på Tysks ser till att din flytt sker smidigt och i enlighet dina krav, allt för att din vardag ska bli enklare. Du behöver inte ta ledigt från jobbet för att flytta – låt oss sköta flytten åt dig!

Vi på Tysks flyttfirma åtar oss allt från flytt av enstaka möbler till bohagsflytt för den stora familjen. För oss är inga uppdrag dåliga och oavsett vart i landet du vill att flyttlasset ska gå kan du anlita oss. Vi erbjuder även kompletterande tjänster såsom flyttstädning och magasinering.

En flyttfirma med allt i ett-lösningar

En flytt är inte så enkel som många tror. Det är många parametrar som ska stämma och det krävs långt mycket mer än att bara bära och frakta saker. Därför erbjuder vi på Tysks även andra tjänster, allt för att kunna möta alla behov som kan uppstå vid en flytt.

Kompletterande tjänster

  • Packning av möbler och lösöre.
  • Utlåning och försäljning av flyttkartonger.
  • Hängning av hyllor och annat som kräver borrning.
  • Hopskruvning av möbler.
  • Magasinering av bohag.

Vi jobbar efter våra ledord

Trygghet, flexibilitet och långsiktighet är ledorden för oss som företag, och det innefattar flera delar. Alla flyttar vi tar oss an sköts med stor omsorg där vi ser till att dina prylar och möbler anländer i samma skick som innan flytt. När vi flyttar åt våra kunder är alla ägodelar försäkrade enligt reglerna i Bohag 2010 för att du ska kunna känna dig trygg.

Vi vill att våra kunder ska vilja anlita oss igen. Vi arbetar på ett modernt sätt där vi anpassar flytten efter kunden, som inte behöver närvara vid flyttillfället. För oss är det viktigt att alltid möta varje enskild kunds önskemål. Vi på Tysks sköter både packning och transport, men vi kan också ta oss an mycket annat om du så vill! Vi tycker också att det är viktigt att våra anställda blir kvar hos oss. Därför har vi bra arbetsvillkor och ansvarsfull, långsiktig personalpolitik.

Välkommen att kontakta Tysks flyttfirma i Gävle för en kostnadsfri offert!