En pålitlig flyttfirma i Falun

Tysks flyttfirma i Falun arbetar efter ledorden trygghet, flexibilitet och långsiktighet. Det innebär att du tryggt kan anlita oss för flytt eller magasinering av ditt bohag.

Tysks i Falun har arbetat med flytt och magasinering i många år. Dina ägodelar är vid flytt försäkrade enligt Bohag 2010, och vi har stor erfarenhet av att packa och transportera allt som kan finnas i ett hem, från små prydnadsföremål till stora möbler och musikinstrument.

Vi erbjuder flytt och kompletterande tjänster

Det är till oss du ska vända dig för en säker och flexibel flytt. Men att flytta till ett nytt hem innebär inte bara fysisk förflyttning av bohaget. Alla som någon gång har flyttat vet att det tar tid att komma till rätta i det nya hemmet. Det heller är inte alltid som du kan flytta direkt från det gamla till det nya hemmet. Någonting kan hända som gör att inflyttningen blir fördröjd, inte minst om du flyttar in i ett helt nybyggt eller nyrenoverat hus. Därför erbjuder vi också flera kompletterande tjänster, som gör din vardag enklare.

  • Vi på Tysks kan hjälpa dig med att montera ned dina möbler före flytten, men också montera ihop möblerna igen när de levererats.
  • Vi kan också hjälpa dig med att hänga upp tavlor, sätta upp hyllor och annat som hör ihop med flytten.
  • Skulle inflyttningen i det nya hemmet bli fördröjd kan vi hjälpa dig med magasinering av ditt bohag: vi förvarar dina ägodelar tryggt och säkert till dess att de kan transporteras till ditt nya hem.

Våra tre ledord

Vi arbetar enligt ledorden trygghet, flexibilitet och långsiktighet. Detta innebär att du som kund alltid ska känna dig trygg när du anlitar oss, vare sig det är för att sköta en flytt, flyttstädning, magasinering av dina ägodelar eller allt detta.

Flexibilitet för oss på Tysks innebär att vi anpassar oss efter dina behov. Vare sig du vill låta oss planera och sköta hela din flytt eller om du vill sköta en del av arbetet själv, kan vi hjälpa dig. Vi är baserade i Dalarna, men kan åta oss flyttuppdrag i hela landet.

Vi vill arbeta långsiktigt, vilket för oss innebär att både kunder och medarbetare ska ha vårt förtroende. Du som kund är viktig för oss, och vi vill arbeta för att du ska komma tillbaka till oss.

Kontakta oss på Tysks flyttfirma i Falun för en kostnadsfri offert.