Tysks – en flyttfirma i Borlänge

Behöver du hjälp med en flytt? Tysks är en pålitlig flyttfirma i Borlänge med ett modernt och flexibelt arbetssätt, som erbjuder både flytt och kompletterande tjänster.

När du låter oss på Tysks sköta flytten kan du lämna över ansvaret, ditt bohag är i trygga händer. Du behöver alltså inte ta ledigt från jobbet för att ro ditt flyttprojekt i hamn. Vi ser till att anpassa arbetet efter dina behov för att göra din vardag enklare.

Tysks flyttfirma har lång erfarenhet av flyttbranschen och åtar oss såväl små som stora uppdrag med samma entusiasm. Oavsett vart i landet du ska flytta kan du anlita oss, och vi kan även hjälpa dig med kompletterande tjänster som flyttstädning eller magasinering i Gävleborgs eller Dalarnas län.

Flyttfirma i Borlänge med smidiga helhetslösningar

Vi vill göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt. Oavsett om din flytt gäller flygel och kassaskåp eller små kartonger och lösa föremål så ordnar vi det.

Vi erbjuder bland annat

  • Flytt av bohag eller enstaka möbler.
  • Nedpackning av tillhörigheter och möbler.
  • Lån och köp av flyttkartonger.
  • Upphängning som kräver borrning i väggar.
  • Montering av möbler som skruvats isär.
  • Magasinering av bohag vid till exempel försenad inflytt.

Trygghet, flexibilitet och långsiktighet

Våra ledord är trygghet, flexibilitet och långsiktighet, något som eftersträvas i allt vi gör. Under flytt är alla våra kunders ägodelar försäkrade enligt reglerna i Bohag 2010 och vi sköter alla flyttar med största omsorg och ansvarstagande. När du väljer att anlita Tysks flyttfirma i Borlänge kan du känna dig trygg med att dina ägodelar är i lika gott skick när de anländer som före flytten. Du behöver inte ens vara med vid flyttillfället – vi kan sköta både packning och transport åt dig. Det är viktigt för oss att försöka möta varje enskild kunds önskemål. Vårt mål är att våra kunder ska vilja anlita oss igen.

På Tysks vill vi också att våra medarbetare ska bli kvar hos oss. Därför har vi ansvarsfull personalpolitik och goda arbetsvillkor, som även det bäddar för ett långsiktigt samarbete.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!