Vill du anlita en trygg och traditionell flyttfirma i Falun med många års erfarenhet? Då finns vi här för dig eller ditt företag.

Tysks Express grundades i Falun 1919 och där finns vi fortfarande kvar. Nu håller vi till i Grycksbo, där vi även har magasinering i våra egna lokaler. Nuvarande ägare hade sin första anställning vid Tysks Express 1993 och förvärvade Tysks 2014. Tysks Express ingår i Montrabkoncernen.

Tysks har arbetat med flytt och magasinering i över 100 år. Vi kan flytt och har stor erfarenhet av att packa och transportera allt som kan finnas i ett hem. Dina ägodelar är försäkrade enligt branschstandard Bohag 2010. För företag utför vi uppdragen enligt Kontor 2003.

Vi på Tysks vill att du ska känna dig trygg och hjälper dig genom hela din flytt. Vi kan exempelvis hjälpa dig med att hänga upp tavlor, sätta upp hyllor och gardinstänger. Fråga oss så löser vi det.

Står du mellan två bostäder och behöver någonstans att göra av dina möbler och andra ägodelar? Då kan vi magasinera ditt bohag tryggt och säkert i vårt uppvärmda och larmade lokaler så länge du behöver, och sen kan vi transportera det till ditt nya hem.
Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Offert privat Offert företag

Villkor för din trygghet

Alla Tysks Express tjänster genomförs med ansvarsförsäkring och enligt branschstandard.
Vid alla flyttjänster arbetar vi enligt
Bohag 2010 – Allmänna flyttbestämmelser för konsument
och
Kontor 2003 – Allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier.