Vi har flyttat
åt dalfolk
i över 100 år

Flytt

Vi på Tysks ser till att din flytt sker smidigt och i enlighet med dina krav. Vi åtar oss allt från flytt av enstaka möbler och bohagsflytt av den stora familjen till flytt av ditt företag.

Läs mer

Flyttstäd

Vid en flyttstädning krävs det noggrannhet och självklart ett bra resultat. Vår flyttstädning sker alltid i enlighet med mäklarförbundets riktlinjer samt till fasta priser.

Läs mer

Magasinering & lager

Varje magasin hos oss har förutom inbrottslarm även brandlarm och insynsskydd så och du vet att dina ägodelar är i säkert förvar.

Läs mer
EST 1919

FLYTTA MED TRYGGHET OCH TRADITION – VÄLKOMNA TILL TYSKS EXPRESS!

Tysks Express har funnits i Dalarna i över 100 år. Vi är den personliga flyttfirman med många års erfarenhet inom personalen. Tack vare den långa erfarenheten och god kunskap ger vi dig som kund en trygghet att din flytt blir så bra som du önskar – både som privatperson och företag. Sedan 2014 är Tysks Express en del av flyttföretaget Montrab.

Tysks Express levererar högkvalitativa tjänster inom flytt, magasinering/lager, montering och flyttstäd. Vi åtar oss alla typer av uppdrag oavsett omfattning, vi arbetar med trygga anställningar och med mestadels fast anställd personal för att höja kvalitén för dig som kund. Vi har basen i Falun, jobbar mycket i Borlänge men har även många uppdrag i hela Dalarna och hela Sverige.

Tysks Express arbetar efter ledorden Trygghet & Tradition. Detta innebär att du som kund alltid ska känna dig trygg när du anlitar oss, vare sig det är för att sköta en flytt, packning av ditt bohag, flyttstädning, magasinering av dina ägodelar eller allt detta. Vår personal har lång erfarenhet av branschen och arbetar för att föra traditionen vidare. Här finns instruktioner vad du ska tänka på vid packning: packinstruktioner

7 SKÄL ATT VÄLJA TYSKS EXPRESS!

1. VI FINNS DÄR FÖR DIG Vi tror på bra relationer, långsiktighet och trygghet. Vi anpassar alla våra tjänster efter dina önskemål.

2. PACKAT & KLART Vi är experter på att packa och har ordentliga och stadiga flyttkartonger. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips och trix om du vill göra arbetet själv. Annars fixar vi självklart hela packningen åt dig!

3. FÖRSÄKRAD FLYTT
 Vi är mån om din trygghet. Vi transporterar och flyttar alltid säkert och är naturligtvis försäkrade enligt branschstandard.

4. SÄKRA OCH FLEXIBLA TRANSPORTER
 Transport i hela Sverige! Vi har flyttbilar och fordon som klarar de flesta transporter. Specialanpassad utrustning för tunga transporter som flyglar, verkstadsmaskiner och kassaskåp. Utbildad och trevlig personal som garanterar att transporten blir effektiv, säker och smidig.

5. FIXAR STÄDNINGEN 
Vi erbjuder flertalet städtjänster för både dig som privatperson och företag. Vi utför komplett flyttstäd i samband med flytt, hemstädning, städning av kontor och lokaler samt trappstädning. Vi tillhandahåller allt material och lämnar dessutom kvalitetsgaranti!

6. SPECIALISTER PÅ MONTERING Vi monterar allt från enstaka möbler och gardinstänger till hela kontorslandskap och inredningar. Tillgång till de rätta verktygen, fästmaterial, kunskap och erfarenhet gör att vi kallar oss specialister på montering.

7. MAGASINERING Säkra, tillgängliga och prisvärda magasineringsutrymmen från fyra kubikmeter och uppåt. Samtliga under tak och i tempererade utrymmen.

Offert privat Offert företag

Villkor för din trygghet

Alla Tysks Express tjänster genomförs med ansvarsförsäkring och enligt branschstandard.
Vid alla flyttjänster arbetar vi enligt
Bohag 2010 – Allmänna flyttbestämmelser för konsument
och
Kontor 2003 – Allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier.